Onze kernwaarden

Kernwaarden zijn de waarden waar het bestuur van de Aloysius Stichting, de Widdonckschool en alle medewerkers voor staan; het zijn de gedeelde waarden van waaruit we met z’n allen ons werk doen.

Kracht

Kracht is waarmee wij dagelijks ons werk doen. Beelden en omschrijvingen die hier voor ons bij horen zijn: leerlingen en medewerkers in hun kracht zetten, eigen kracht ontwikkelen, leerlingen krachtige persoonlijkheden laten worden, stevig in je schoenen staan en een krachtige leeromgeving.

Onvoorwaardelijkheid

Wij zijn er onvoorwaardelijk voor onze leerlingen. Beelden en omschrijvingen die hier voor ons bij horen zijn: doorgaan waar anderen stoppen, loslaten als het goed gaat, blijven zoeken naar mogelijkheden, in goede en slechte tijden, elkaar nemen zoals iedereen is, onbaatzuchtigheid en "Mag het een onsje meer zijn?"

Passie

Wij doen ons werk met passie . Beelden en omschrijvingen die hier voor ons bij horen zijn: met je hart, energiek, plezier, gedrevenheid, samen met anderen en ons werk is de moeite waard, verschil willen maken.

Widdonckschool Weert SO

Beatrixlaan 1